Cursuri Online Specialisti ISO

DETALII SI INSCRIERE CURSURI ONLINE

Va rugam sa studiati detaliile fiecarui curs in parte. Pentru a va inscrie la cursul dorit va rugam sa completati formularul de inscriere in vederea emiterii facturii proforme. Veti primi acces la suportul de curs electronic pe care il puteti studia timp de maxim 60 de zile. Certificatul de absolvire a cursului de specialisti pentru fiecare sistem de management se emite in urma obtinerii unui punctaj de minim 70 de puncte din 100 la examenul online. Examenul contine un set de 10 intrebari grila cu o singura varianta corecta de raspuns.

Curs Specialisti ISO 9001 (click pentru detalii ...)

Acest curs se adreseaza persoanelor ce doresc sa se familiarizeze cu cerintele Sistemului de Management al Calitatii (SMC) SR EN ISO 9001:2015 in vederea implementarii si auditarii interne. Suportul de curs contine: Istoric si prezentare a ISO 9001, detalierea cerintelor, proiectarea, documentarea si auditarea SMC.

Pretul instruirii este de: 100 EUR + TVA

 

Curs Specialisti ISO 14001 si OHSAS 18001 (click pentru detalii ...)

Acest curs se adreseaza persoanelor ce doresc sa se familiarizeze cu cerintele Sistemului de Management al Mediului (SMM) SR EN ISO 14001:2015 si Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale (SMSO) SR OHSAS 18001:2008 in vederea implementarii si auditarii interne. Suportul de curs contine: Istoric si prezentare a sistemelor, detalierea cerintelor, proiectarea, documentarea si auditarea SMM si SMSO.

Pretul instruirii este de: 175 EUR + TVA

 

Curs Specialisti ISO 15189 (click pentru detalii ...)

Acest curs se adreseaza persoanelor ce doresc sa se familiarizeze cu cerintele Sistemului de Management al Calitatii in Laboratoare Medicale (SMC) SR EN ISO 15189:2013 in vederea implementarii si auditarii interne. Suportul de curs contine: Istoric si prezentare a sistemului, detalierea cerintelor, proiectarea, documentarea si auditarea SMC.

Pretul instruirii este de: 175 EUR + TVA

 

Curs Specialisti ISO 27001 (click pentru detalii ...)

Acest curs se adreseaza persoanelor ce doresc sa se familiarizeze cu cerintele Sistemului de Management al Securitatii Informatiei (SMSI) SR ISO/CEI 27001:2013 in vederea implementarii si auditarii interne. Suportul de curs contine: Istoric si prezentare a sistemului, detalierea cerintelor, proiectarea, documentarea si auditarea SMSI.

Pretul instruirii este de: 200 EUR + TVA

 

Curs Specialisti ISO 22000 / HACCP (click pentru detalii ...)

Acest curs se adreseaza persoanelor ce doresc sa se familiarizeze cu cerintele Sistemului de Management al Sigurantei Alimentelor (SMSA) SR EN ISO 22000:2005 si HACCP in vederea implementarii si auditarii interne. Suportul de curs contine: Istoric si prezentare a sistemului, detalierea cerintelor, proiectarea, documentarea si auditarea SMSA.

Pretul instruirii este de: 175 EUR + TVA

 

Curs Specialisti ISO TS 16949 (click pentru detalii ...)

Acest curs se adreseaza persoanelor ce doresc sa se familiarizeze cu cerintele Sistemului de Management al Calitatii in Industria Auto (SMC) SR ISO/TS 16949:2009 in vederea implementarii si auditarii interne. Suportul de curs contine: Istoric si prezentare a sistemului, detalierea cerintelor, proiectarea, documentarea si auditarea SMC.

Pretul instruirii este de: 200 EUR + TVA